Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ας είν' καλά το γινάτι σου (Μίκη)


Χάρις στο γινάτι του Μεγάλου μας Μίκη (όπως ο ίδιος δήλωσε για τους λόγους που στα 84 του χρόνια δίνει όλον του τον εαυτό κόντρα στην αλητο-συμμορία των δοσίλογων πολιτικών και της διεθνούς κερδοσκοπίας) οι Θεσσαλονικείς απόλαυσαν μια βραδιά ανιδιοτελούς πολιτικής έκφρασης υψηλού επιπέδου, με μόνο γνώμονα την αγάπη για την Πατρίδα και το συμφέρον του Ελληνικού λαού. Η υπέροχη αυτή βραδιά ήταν επίσης γεμάτη συναισθήματα και έντονη συγκίνηση, που προκλήθηκαν από τη μουσική του Μίκη σε συνδυασμό με τη φυσική του παρουσία στο χώρο της πλατείας Αριστοτέλους.

Τα σημαντικότερα σημεία:
Γ. Κασιμάτης: "Οι κυβερνήτες μας με το μνημόνιο υπέγραψαν την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την εκποίηση της εθνικής μας περιουσίας, αλλά κανένας πολιτικός δεν το ομολογεί στον Ελληνικό λαό, ακόμη κι από την αντιπολίτευση".
Για την απουσία του πρύτανη του ΑΠΘ κ. Μυλόπουλου από την εκδήλωση είπε: " Η γνώση που αποκτούμε οι ακαδημαϊκοί δεν ανήκει σε εμάς αλλά σε όλους τους Έλληνες κι οφείλουμε να τη μεταβιβάζουμε όποτε μας δίνεται η ευκαιρία σε αυτούς"


Ο Νότης Μαριάς, καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης ήταν ο πιο δυναμικός ομιλητής και ξεσήκωσε τα πλήθη. Ο Κώστας Ζουράρις προλόγισε την εκδήλωση και παρουσίασε τους ομιλητές.

Μ. Θεοδωράκης: "Σε όλη τη διαδρομή από Αθήνα το e-mail μας κατακλύστηκε από απειλές για τη ζωή μου και γι' αυτό έχω από πίσω μου ανθρώπους να με προστατεύουν".

Επίσης, ο Μίκης αναφέρθηκε στη δουλοπρεπή εξωτερική πολιτική της χώρας μας απέναντι στην Τουρκία, στην ανοησία του Υπουργείου Παιδείας να μαθαίνουν οι Πομάκοι την τουρκική, στα Σκόπια και σε όλα γενικά τα φλέγοντα ζητήματα που προβληματίζουν τους Έλληνες σχετικά με την προδοτική πολιτική των πολιτικών μας (γιατί ανόητοι αποκλείεται να είναι).
Ο Μεγάλος μας Μίκης ήταν απολαυστικός, ευδιάθετος -παρά τη ζέστη και την κούραση- και πολλές φορές απευθύνθηκε στον κόσμο με χιουμοριστικό τρόπο.
Είπε μεταξύ άλλων: "Κάποτε ο Ε. Βενιζέλος με αποκάλεσε εν ζωή μνημείο του Ελληνικού πολιτισμού. Ελπίζω να μη με ξεπουλήσουν κι εμένα στους δανειστές"!!!




3 σχόλια:

  1. o κυρ-Γιάννης έκοψε πρόστιμο; Αν ναι, ας στείλει ο Μίκης την απόδειξη στον Παπακωνσταντίνου να το βάλει στο "μεσοπρόθεσμο" και αφού τα εισπράξει από μας, να τα αποδώσει στο Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μίκης αναφέρθηκε στη δουλοπρεπή εξωτερική πολιτική...
    Συνέχεια: ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ. Τα ανθρωπάκια.
    @Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι κατάλληλο μόνον για μαλάκες, επιθυμητή η γονική συναίνεση!
    @ Τα κόμματα αποτελούν εγγύηση για την ομαλή διεξαγωγή της ανωμαλίας, στις κοινωνίες.
    Οι πολιτικοί είναι κομματικοίκρατούμενοι.
    @ Ως εμεγαλήνθει τα έργα σου κράτος (κυβέρνηση) ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕΣ.
    Δύστυχος η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες….. Μ-βλάκες της.
    Ρυμουλκούμενοι πρωθυπουργοί!! Σατυρικός επιθετικός και αντικειμενικός...
    Εδώ και 30 χρόνια μας κυβερνούν *Μ-βλάκες. Δαν έχουν μπέσα, κλειστούς τους ΜΕΣΑ.
    Απορία ενός μαλακά, γιατί ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ;; Μη διαμαρτυρηθείς αν πάθετε ΣΟΚ, και φάτε μποκ.
    Η Ελλάδα ανήκει στους μαλάκες της. Ανήκουμε στη δύση ως ξενοκίνητοι μαλάκες κλπ; Το σύνδρομο της ηττοπάθειας (ανήκουμε στη δύση) συνοδεύει τους σύγχρονους Έλληνας πολιτικούς.
    Ξενομανία: Η δουλοπρέπεια ο μιμητισμός, οι δουλοπρεπείς στο τομάρι τους, οι φθονεροί, μνησίκακοι, αμόρφωτη, ξιπαστήκανε από την γνώση τους τα αγαθά ανθρωπάκια, και σαμποτάρουν τους αρχαίους Έλληνες και τους σύγχρονους.
    Ρυμουλκούμενα κόμματα πίσω από την λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τις ιδέες του Καρατζαφέρη, έγιναν νταβατζήδες τους.
    Ντροπή να προσαρμόζονται με τις υποδείξεις, τις ιδέες του Καρατζαφέρη με καθυστέρηση ετών μηνών κλπ.
    Δικές σας ιδέες δεν έχετε; Και όμως έχετε το ΘΡΑΣΟΣ να αναλαμβάνετε την "διακυβέρνηση" του κράτους, ενώ σας κυβερνούν άλλοι. Οι ανίκανοι, τα πουλημένα τομάρια στα ξένα καθάρματα της υφηλίου πουλημένοι αποδεδειγμένα
    Πρέπει να ντρέπονται για την ανικανότητα τους, να κάνουν ένα δικό τους κόμμα κλπ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!! Οι ανίκανοι και τα πουλημένα τομάρια, αποδεδειγμένα ανήκουν
    στα ξένα καθάρματα της υφηλίου. Και έτσι διαβιούν όλοι οι αμόρφωτοι χωρίς ΛΟΓΙΚΗ, οι άχρηστοι ανίκανοι ανεύθυνοι ανέντιμοι και ανθέλληνες. Ανήκετε στην ανικανότητα σας, στο μηδενικό ΕΓΩ σας.
    Σημεία των καιρών (προδοτών) η υποτέλεια, η άρνηση πραγματικότητας από τα φαντασιόπληκτα ανθρωπάκια.
    Έζησα σε μια εποχή: Που μέχρι στιγμής μας κυβερνούσαν απατεώνες, καθάρματα, δουλοκίνητη, ρυμουλκούμενοι, κτηνάνθρωποι και *Μ-βλάκες. Και οι Μ-βλάκες (Τα ανθρωπάκια.) τους ψηφίζανε.

    Εισαγόμενοι οικονομολόγοι του κράτους, του κατεστημένου, ρυμουλκούμενοι από ξένα πρότυπα, ΕΟΚ ΔΝΤ κλπ.
    ή από εισαγόμενους οικονομολόγους του κράτους, του κατεστημένου, ρυμουλκούμενους από ξένα πρότυπα, ΕΟΚ ΔΝΤ κλπ. Και συμμορφώνονται δουλοπρεπώς χωρίς οντότητα γνώμη, ως ζητιάνοι, κράτος κυβερνητικοί κλπ. ταπεινώνοντας τους περήφανους Έλληνας.
    Ο ποιο κατάλληλος ως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για πρωθυπουργός είναι ο.... -Αυτός που είναι πρωθυπουργός.
    Πρωθυπουργός και να λέγει ΨΕΜΑΤΑ γίνετε;;; -Γίνετε και παραγίνετε, και από όλους του μαλάκες εγκρίνετε!!
    δουλοπρεπής, κοινοί άνθρωποι γίνονταν πολιτικοί, αρκεί να είναι του κατεστημένου, της κλίκας που κυβερνά, δικηγόροι κλπ. Ή ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ που έτυχε να ήταν πολιτικός κλπ. Αλλιώς θα έβλεπαν ποτέ πρωθυπουργία;
    Όταν έναν τον υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνει, τότε δεν ΚΑΝΕΙ γι' αυτήν την δουλειά που κάνει.
    Είτε υπουργός, είτε πρωθυπουργός, είτε θεός είναι αυτός.
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Και αποκόμματα.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ: Να αναλάβουν τις ανευθύνες τους;;
    ="Προδοτικές" κυβερνήσεις… Ντροπή σας δουλοπρεπείς πολιτικοί να σας υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνετε τα ξένα κράτη!
    =Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες τους, οι πολιτικοί γιατί δεν τις αναλαμβάνουν και την κάνουν πηδηχτή με το κλείσιμο της βουλής και με τα ΠΑΡΑΓΡΑΦΤΗΚΕ καθαρίζουν κλπ. κλπ.
    Φτάνει πια τόση ευημερία σπατάλη κ. Παπανδρέου, Δι-Νε-Του.……..
    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΘΑΝΑΤΕ,ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΜΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ..ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΛΑΤΩ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ..ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΘΓΧΡΟΝΟΥΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή