Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΕΛΜΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ: Καταγγελία για προπηλακισμό του Δ/ντη του 1ου Γυμνασίου από μαθητή του σχολείου

Επιτέλους, επισημαίνεται στοιχειωδώς το αυτονόητο (αν και δεν εξαντλείται). Έπρεπε να το περιμένουμε ότι το εδώ και χρόνια καθεστώς τής παιδοκολακείας και της απεριόριστης και απροϋπόθετης ανοχής σε αντι-σχολικές συμπεριφορές καθώς και η διάλυση κάθε ίχνους πειθαρχίας στο όνομα του "εκδημοκρατισμού" και του "αντι-αυταρχισμού", κάπου εκεί θα μας οδηγούσαν...
Καταδικάζουμε την απρεπή και απαράδεκτη συμπεριφορά του μαθητή του 1ου Γυμνασίου που επιτέθηκε στον Διευθυντή του σχολείου κ. Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιο. Ο Διευθυντής του σχολείου, κατά την άσκηση του επιβεβλημένου καθήκοντός του, προσπαθούσε να προστατεύσει εξοπλισμό του σχολείου που χρησιμεύει για κοινό όφελος, δηλαδή δημόσια περιουσία, από φθορά (κάψιμο καρεκλών) που γινόταν από μαθητές. Ο συγκεκριμένος μαθητής διαπληκτίσθηκε με τον Διευθυντή και υβρίζοντας του επιτέθηκε και τον κτύπησε.

Θεωρούμε ότι ο συγκεκριμένος μαθητής, δεν εκφράζει το σύνολο των μαθητών οι οποίοι αγωνίζονται με υπευθυνότητα και σύνεση για δίκαια αιτήματα.

Η ΕΛΜΕ Εορδαίας εκφράζει ομόφωνα την αμέριστη συμπαράστασή της στον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαίδας κ. Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιο και είναι βέβαιη ότι ο σύλλογος καθηγητών του 1ου Γυμνασίου θα διαχειριστεί το θέμα που προέκυψε με την δέουσα σοβαρότητα.

Δηλώνουμε δε ότι η διαστρέβλωση των γεγονότων και της αλήθειας, αλλά και οποιασδήποτε μορφής κακόβουλη, συκοφαντική και ανοίκεια επίθεση εναντίον του Διευθυντή κ. Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιου, θα αποκρουσθεί δυναμικά από την ΕΛΜΕ Εορδαίας, η οποία πέρα από την αμέριστη ηθική συμπαράστασή της θα στηρίξει τον κ. Χατζηκωνσταντίνου και με νομική αρωγή ή συνδρομή.

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 19 ΟΚΤ 2011
ΔΣ ΕΛΜΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ


http://kozanimedia.gr/archives/32434

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου