Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τα χάπια μου!!!

Με άνωθεν εντολή σβήνουν τα πατριωτικά συνθήματα από τους τοίχους στην Κύπρο !

  
Σε μία ακόμη κίνηση για την καταρράκωση του ηθικού όχι μόνο της Εθνοφρουράς αλλά και του κυπριακού λαού προχώρησε η κυβέρνηση Χριστόφια με την εντολή που εξέδωσε για την κάλυψη των γνωστών πατριωτικών συνθημάτων και συμβόλων που έχουν γραφεί και σχεδιαστεί σε τοίχους και φυλάκια στρατοπέδων αλλά και σε φυλάκια της πράσινης γραμμής. 
Πιο συγκεκριμένα όπως γράφει η κυπριακή εφημερίδα «ΜΑΧΗ» την περασμένη Πέμπτη το πρωί, έκπληκτοι αξιωματικοί και επιτελείς μονάδων της 2ης Μεραρχίας της Εθνικής Φρουράς, ανάγνωσαν την απαράδεκτη αλλά και προκλητική συνάμα διαταγή που στάλθηκε στις μονάδες και στα στρατόπεδα της Μεραρχίας και διέτασσε τις μονάδες να προχωρήσουν άμεσα στο σβήσιμο συνθημάτων και συμβόλων όπως «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ», ή «ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ»,  που βρίσκονται γραμμένα σε στρατόπεδα και φυλάκια στην Πράσινη Γραμμή.
Ο λόγος για το σβήσιμο αυτών των συνθημάτων ήταν η επόμενη έκπληξη που περίμενε του κύπριους αξιωματικούς και οπλίτες. Σύμφωνα με τη διαταγή, τα συνθήματα και τα σύμβολα αυτά πρέπει να σβηστούν γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ παραπέμπουν στο παρελθόν και σε χρόνια περασμένα και προάγουν το μίσος και το φανατισμό.
Εάν η κίνηση αυτή της κυβέρνησης Χριστόφια πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης των δύο πλευρών θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αν οι Τούρκοι και οι τουρκοκύπριοι θα σβήσουν τις δύο γιγαντιαίες σημαίες την Τουρκική και την σημαία του κατοχικού καθεστώτος από τον Πενταδάκτυλο, διαφορετικά θα πρόκειται για μία ακόμη μονομερής κίνησης της ελληνικής πλευράς η οποία και πληγώνει το κοινό αίσθημα του κυπριακού λαού αλλά παράλληλα και δείχνει την «ποιότητα» της ηγεσίας του νησιού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr     

Σχόλιο δικό μας: Το κάτωθι εικονιζόμενο σύνθημα, προτίθεται να το σβήσει και αυτό ο Αντι-χριστόφιας; 

1 σχόλιο:

  1. Τελικά τα "ειρηνόφιλα", "νεο-ταξίτικα", "ψευτο-αριστερά", "ψευτοπροοδευτικά", αλλά πραγματικώς "πρακτόρικα" ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ την ίδια μούρη έχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή