Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Την τιμωρία των μαθητών που μούτζωσαν τους επισήμους ζητά η Άννα Διαμαντοπούλου !!!



Την τιμωρία των μαθητών που στην παρέλαση των Ιωαννίνων που έβρισαν και μούτζωσαν προς την εξέδρα των επισήμων ζητά η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου επισημαίνοντας ότι πρέπει να λάβουν θέση οι καθηγητές τους από τους οποίους περιμένει να αποφασίσουν σχετικά.


Η κυρία Διαμαντοπούλου, μιλώντας σήμερα το πρωί στο MEGA, επισήμανε ότι δεν «είναι το ήθος της Ελλάδας να μουτζώνεις τον δήμαρχο, τον πρέσβη και άλλους επίσημους» και συμπλήρωσε ότι περιμένει από τα κόμματα και τους φορείς της εκπαίδευσης να λάβουν θέση και να καταδικάσουν το περιστατικό.

Η υπουργός, μάλιστα, έχει δώσει ήδη εντολή προς τους εκπαιδευτικούς για την έρευνα του περιστατικού και την τιμωρία των μαθητών.

Τέλος, η υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε αναμενόμενες τις αντιδράσεις για το νέο νόμο στα Πανεπιστήμια. Μήπως η Υπουργός θα έπρεπε να αναρωτηθεί γιατί τα παιδιά προέβησαν σε αυτή την πράξη αντί να ζητά τις "κεφαλές τους επί πίνακι" σαν να επρόκειτο για ταραξίες; Αν θυμόμαστε καλά παλαιότερα (μέχρι πριν 2 χρόνια) ουδείς μούτζωνε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
  

4 σχόλια:

  1. Της πόλης ο πολιτισμός πολιτικά πολιτεύεται23 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:08 μ.μ.

    Θα μπορούσαμε να την πούμε "φωτοτυπία". Δεν είναι χαρακτηρισμός προσωπικός, αλλά (περιεκτικότατος) πολιτικός που κόβει την κουβέντα επιχειρημάτων σχετικά με το θέμα "παρέλαση"

    Ωστόσο θα προτιμήσω κάτι άλλο που διάβασα αλλού:
    Για την κυρα-Ευελφάλεια αξίζει αυτό που είπει κάποιος: Γκαούμουτρο από το και "γκαουλάιτερ" και "φασιστόμουτρο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τι θα πρέπει να γίνει με τους εν λόγω μαθητές εκ μέρους Σχολείου, είναι ζήτημα που ανήκει στην αρμοδιότητα του Συλλόγου των Διδασκόντων του Σχολείου στο οποίο φοιτούν.
    Καλό θα ήταν η κ. Υπουργός να μην εμπλέκεται σε ζητήματα που δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγιώτη, αυτό που λες είναι απολύτως σωστό. Το πρόβλημα είναι ότι η νομιμοφροσύνη της Διαμάντως και των πέριξ αυτής καθεστωτικών τόσο ως προς το Σύνταγμα, όσο και ως προς τους Θεσμούς γενικότερα έχει πολλάκις και περίτρανα αποδειχθεί. (περαστικά μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κ. υπουργός θεωρεί τα σχολεία τσιφλίκι της και τους μαθητές-εκπαιδευτικούς σκλάβους της. Δε θα της περάσει. Η ύβρις (πανάρχαιος νόμος) τιμωρείται πάντοτε σκληρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή