Σάββατο 28 Απριλίου 2012

...μετά τους νικάς!

Η είδηση:
Κατέστρεψαν περίπτερο των Ανεξάρτητων Ελλήνων - Πήγαν να κάψουν περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ

Κάποιοι δε μπορούν να χωνέψουν ότι χάνουν το παιχνίδι και έχουν αλλοφρονήσει εντελώς. Προφανώς οι δημοσκοπήσεις που εξακολουθούν να κάνουν, τους δείχνουν ότι ο ελληνικός λαλός άρχισε επιτέλους να καταλαβαίνει ποιό είναι το συμφέρον του. Δεν προξενεί έτσι έκπληξη, ότι άγνωστοι βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, μετά τη νέα τρομακτική αποτυχία συγκέντρωσης του Ευαγ. Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ....


Οι άγνωστοι κατέστρεψαν διαφημιστικό υλικό και αφαίρεσαν ηλεκτρολογικά υλικά και εργαλεία, από το περίπτερο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Τα ίδια είχαν συμβεί λίγο νωρίτερα σε περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου προφανώς δεν τους αρέσουν οι πολιτικές του Αλέξη Τσίπρα...Μικρής έκτασης πυρκαγιά ξέσπασε στις πέντε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Ιατρίδη η οποία βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ηλείας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία που κλήθηκε για το συμβάν ουσιαστικά δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς η φωτιά έσβησε μόνη της αφού προκάλεσε μικρές φθορές στην τέντα του περιπτέρου.
(Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr)


Και το σχόλιο, δια στόματος Μαχάτμα Γκάντι:
Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου