Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΔΙΚΑΙΟ - ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ σε ΠΑΚΕΤΟ και για την ελληνική κοινή γνώμη




Την διάρρηξη των δημοσιογραφικών ιματίων που δεν είδαμε

>  στο «λεφτά υπάρχουν» και «πετρέλαιο δεν έχουμε» (ΓΑΠ)
> στην αλλοίωση του ελληνικού ελλείμματος (2009) βάσει του οποίου μπήκαμε στα μνημόνια 
>στην ασκηθείσα δίωξη του Ανδρέα Γεωργίου και δυο μελών της «ανεξάρτητης» ΕΛΣΤΑΤ που «βάλτωσε»
> στις «δημοκρατικές διαδικασίες» ψήφισης των μνημονίων
και σε δεκάδες άλλες κραυγαλέες περιπτώσεις κατάπτυστων νόμων, συνταγματικών παραβιάσεων, πράξεων νομοθετικού περιεχομένου και κυβερνητικών πολιτικών που δείχνουν το προσχεδιασμένο του πράγματος και την εκβιαστική πολιτική του συστήματος ΕΥΡΩ-ΚΟΜΙΣΙΟΝ-ΔΝΤ προς την «ελλειμματική» Ελλάδα που έχει ως ηθικό αυτουργό (!) τους «τεμπέληδες, επίορκους, κοπανατζήδες» Έλληνες, αλλά όχι τις εγχώριες κυβερνήσεις και το διεθνές χρηματοοικονομικό σύστημα...

...την είδαμε στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αναμενόμενο. Φυσικά η εγχώρια «δημοσιογραφία» παίρνει την σκυτάλη από την διεθνή. Κι εκεί, (τι σύμπτωση!) κυριαρχεί η επιλεκτική συγκίνηση και η υποκριτική ανησυχία που στηρίζεται σε δυο σκέλη:

Α. Το κόμμα Χ.Α. προέρχεται από παρθενογένεση και η ενίσχυσή του στις εκλογές καμία σχέση δεν έχει με την τεράστια, αλλά κλιμακωτή και επιλεκτική κρίση ρευστότητας, ούτε την έμμεση προβολή που του γίνεται υπό το πρόσχημα της αποβολής του από τον διάλογο. Εδώ δηλαδή έχουμε και την ποινικοποίηση του δημοκρατικού δικαιώματος της ψήφου και έμμεση επίκριση στο δυτικού τύπου κράτος;

Β. Η γενοκτονία και η αναγκαστική μετανάστευση που υφίσταται το φτωχότερο και περισσότερο απροστάτευτο τμήμα των Ελλήνων στερείται δημοσιότητας και αναζήτησης αυτουργού.

Είναι προφανές ότι όποιος τολμήσει κριτική όπως αυτή, θα υποστεί τέτοιαν ανελέητη επίθεση, που δεν τον σώζουν ούτε 100 αντιφασιστικά-αντιναζιστικά πιστοποιητικά και εύσημα από Σαμαρά-Βενιζέλο-Κουβέλη. Τέτοια ανάγκη, τέτοιο φόβο δεν έχουμε.

Και ελάχιστο δείγμα του πόσο προσχεδιασμένα είναι τα πράγματα για να φανατιστεί ο κόσμος, να φορτιστεί το κλίμα και να πάρει στην δημοσιότητα η Χ.Α. (με τις διαστάσεις που κάποιοι θέλουν) την θέση της ανεργίας, της μετανάστευσης, των αυτοχειριών, των γενοσήμων, της παιδείας, των ΑΟΖ, της εθνικής εκποίησης ... σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό ΑΝΤ1 επαναλήφθηκε το πασίγνωστό σκηνικό. Αφού μίλησαν οι εκπρόσωποι ΟΛΩΝ των κομμάτων με βουβούς δημοσιογράφους, η πρώτη μη κομματική φωνή του δικηγόρου Κώστα Λογοθέτη «ξύπνησε» την Ντόρα Κουτροκόη που έσπευσε να διακόψει: «και σεις τι προτείνετε; Πώς θα λυθεί το πρόβλημα;» κλπ κλπ και λοιπά, γνωστά, πασίγνωστα που δείχνουν και τι θα ακολουθήσει. Τουλάχιστον στον Γιώργο Κατρούγκαλο που επίσης είπε το αυτονόητο «επαρκές το νομικό πλαίσιο, ανεπαρκής η εφαρμογή του» ήταν με το κεφάλι κάτω η Κουτροκόη, άκουγε σιωπηλά ο Ρογκάκος.

Από την «άλλη» πλευρά: η προσαρμογή των εννοιών από τον παγκόσμιο πνευματικό Προκρούστη και τις Μ.Κ.Ο. για «ρατσισμό, αντισημιτισμό, ξενοφοβία, ανεκτικότητα» δεν πρόκειται ποτέ να μας ενημερώσει ότι αυτός που επικαλείται όλους αυτούς -και τους παραπλήσιους- όρους, είναι αυτός που δημιουργεί-υποδαυλίζει και επηρρεάζει (ελαφρύς χαρακτηρισμός) την παγκόσμια κοινή γνώμη.




Περισσότερα:

http://topconservativenews.com/2013/09/eu-marxists-introduce-thought-crimes-act-but-see-major-opposition/

http://redskywarning.blogspot.gr/2013/09/video_19.html

1 σχόλιο: