Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Κρυφό Σχολειό. Χρονικό μιας Ιστορίας. Καραμπελιάς




Κωνσταντίνος Χολέβας με καλεσμένο τον Γιώργο Καραμπελιά για το βιβλίο του Γιώργου Κεκαυμένου με τίτλο Κρυφό Σχολειό. Χρονικό μιας Ιστορίας. Βίντεο με πλήθος φωτογραφιών από πρωτότυπες πηγές.
Το Αντίβαρο έλαβε στα χέρια του το ηχητικό της ραδιοφωνικής εκπομπής του Κ. Χολέβα στον ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας στις 23 Δεκεμβρίου 2012 με καλεσμένο τον Γ. Καραμπελιά. Το θέμα της συζήτησης ήταν το πρόσφατο βιβλίο του συνεργάτη του Αντίβαρου Γιώργου Κεκαυμένου «Το ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Χρονικό μιας Ιστορίας».

Έτσι, ντύσαμε το ηχητικό με πληθώρα φωτογραφιών και πρωτότυπων πηγών, οι οποίες παρουσιάζονται στο βιβλίο και φτιάξαμε ένα βίντεο 21 λεπτών.

Ένα βίντεο που από μόνο του αποτελεί ατράντχτο ντοκουμέντο κατά των αναθεωρητών ιστορικών.

Ο πρόλογος του βιβλίου http://www.antibaro.gr/article/6553

πηγή: "Αντίβαρο"

4 σχόλια:

  1. Σαχλαμάρες. Εδώ είναι η αλήθεια http://www.youtube.com/watch?v=0qWuosYlrnU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, αυτήν την "αλήθεια" την έχουμε βαρεθεί να την ακούμε. Κλασσικά νεο-μαρξιστικά παραμυθάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να καταλάβουν και οι εν Ελλάδι αναγνώστες του ιστολογίου σε ποιον ακριβώς αναφέρεται ο ανώνυμος_3:10 θα πούμε ότι το βίντεο είναι από εκπομπές του Μιχάλη Μιχαήλ, του Κυπρίου Τατσόπουλου, ή Δήμου, ή.. κλπ.
    Δημοσιογράφος που παριστάνει τον ιστορικό, εθνοφοβικός, ξερόλας και μαριονέτα της ανθελληνικής προπαγάνδας. Μάλιστα πολιτεύεται κιόλας (φυσικά!) με το ΑΚΕΛ. Με τα καμώματά του και τις κακοδοξίες του έχει κατά καιρούς σηκώσει σωρεία αντιδράσεων στη μαρτυρική Μεγαλόνησο από τους αγνούς πατριώτες και τον απλό λαό. Σχετικά άγνωστος στην Ελλάδα.
    Δυστυχώς για αυτόν οι Έλληνες δεν είναι τόσο ηλίθιοι όσο θα ήλπιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η εμμονή στα γνωστά πεδία, δηλαδή 25η Μαρτίου, Κρυφό Σχολειό, ταξική επανάσταση, προδότες οπλαρχηγοί και Πατριαρχείο είναι σα να συμφωνούμε σε όλα τα υπόλοιπα. Είναι καίρια αυτά τα σημεία όμως η αντιπαράθεση είναι εγκλωβισμένη εκεί που θέλει ο αντίπαλος και αν ξεφύγει, τότε ο πολύς κόσμος δεν πιάνει την ουσία. Αυτά τα Φίνλεϋ και Γκορντον και Ρεμπώ και Τρικούπης είναι κομμένα και ραμμένα πάνω στην προπαγάνδα που λέτε "αναθεωρητισμό".
    Ποια είναι η πρόταση: Πάρτους κι αυτά που έχουνε. Πώς; Δείχνοντας ότι κι αυτή η "εθνική" ιστορία που υπερασπίζονται οι "παραδοσιακοί" είναι ψεύτικη, είναι γεμάτη ψέματα υπέρ των σημερινών "αναθεωρητών". Γίνεται. Αλλά όχι με Χολέβα, Κούκο, Καραμπελιά και Καργάκο (θα δούμε τι έγραψε, πάω να πάρω ρίαλ νιουζ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή