Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ανηλεής ξυλοδαρμός για την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μαρία Ιωαννίδου

Η Δημοκρατία Κακοποιείται!
Θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο γραφείο της έπεσε η Υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, όπως ισχυρίζεται η ίδια με ανάρτησή της στο facebook. Μετά από το συμβάν αυτό η κα Ιωαννίδου απέσυρε την Υποψηφιότητα της για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.



“Ωρα 2 το μεσημέρι, έπεσα θύμα ξυλοδαρμού από άνθρωπο που πληρώθηκε από ”ανώτερες δυνάμεις” για να με ξυλοκοπήσει, να με υβρίσει και να με απειλήσει με χαρτιά και με λόγια. Άνθρωποι αδίστακτοι, βρώμικοι, άρρωστοι, διεκδικούν με την βία μια θέση στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Και απευθύνομαι σε σένα, ναι σ’ εσένα .. . Έτσι θα καταφέρεις να διοικήσεις; Με την βία; Εάν εκλεγείς εσύ, όταν θα ακούς μια αντίθετη γνώμη, θα πληρώνεις με βία??

Σε όλους εσάς που είστε υπεύθυνοι για το συμβάν αυτό, άνδρες και γυναίκες που εμπλέκεστε σ’ αυτήν την απάνθρωπη συμπεριφορά, στην ανελέητη επίθεση μιας γυναίκας, μιας μητέρας ολομόναχης μέσα στο γραφείο της, εύχομαι να λάβετε στην ζωή σας ότι ακριβώς σας αξίζει ανάλογα με τις πράξεις σας. Ο Θεός ξέρει. Μα δεν πιστεύετε όμως στο Θεό και το γνωρίζουμε , πως λοιπόν να πράξετε κατά το θέλημά του; Θεωρείτε πως η υπέρτατη δύναμη είναι η δική σας, τα χέρια σας, τα λεφτά σας, η εξουσία του ανθρώπου. Εσείς που ξυλοκοπήσατε την Μαρία Ιωαννίδου υβρίζετε και χλευάζετε τα Θεία, είτε δημοσίως ο ένας , είτε στην προσωπική ζωή σας ο άλλος…

Πως μπορεί να γαληνέψει η ψυχή σας; Αδίστακτοι φονιάδεςί. Ναι σ’ εσάς μιλάω. Που τόσους μήνες με τις απειλές σας και τις αισχρές σας ενέργειες νομίσατε πως θα φοβηθούμε. Αν εσείς δε φοβόσασταν και δεν υπολογίζατε την Μαρία Ιωαννίδου και την υποψηφιότητά της, αν όπως λέγατε …την γνωρίζουν μόνο οι φίλες της… και πως πρέπει να τα παρατήσει για να κοιτάξει τα παιδάκια της… τότε γιατί την ξυλοκοπήσατε και την απειλήσατε; Αφού πιστεύετε στην δική σας δύναμη και δήθεν αξία…; Σας μεταφέρω ένα μήνυμα των παιδιών μου τα οποία έχουν αγανακτήσει και θυμώσει με την βίαιη συμπεριφορά σας..”Η Μαρία Ιωαννίδου, η δική μας μητέρα. Έχει μεγαλύτερη αξία από εσάς, μακράν, αξία που φοβάστε, δύναμη που δεν αντέχει ο νους σας. Για αυτό επιλέξατε τον εκφοβισμό, την βιαιοπραγία. ”

Εδώ και 10 μήνες συκοφαντείτε, με τον χειρότερο και πιο αδίστακτο και αισχρό τρόπο, εμένα και σαν να μην έφταναν τα ”χτυπήματα” εναντίον μου, επιτίθεστε και στην οικογένειά μου, συκοφαντώντας και χλευάζοντας αλύπητα δίχως την αίσθηση της αξιοπρέπειας που θα έπρεπε ως άνθρωποι να έχετε, δίχως να έχουν καμία βάση τα λεγόμενά σας, απλά και μόνο για εξυπηρετήσετε το δικό σας κενό και τον δικό σας εγωισμό.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δικός σας στις Εκλογές 2014, σκοτωθείτε τώρα μεταξύ σας δίχως την Μαρία αντίπαλό σας”

http://www.makeleio.gr/?p=87103

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου