Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

«Επιστημονικά»... ο καλύτερος φίλος του Τούρκου είναι πάντα ένας Συριζαίος!

Θέμος Αναστασιάδης
Με αφορμή την άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων από τον υπ. Παιδείας Φίλη


Απροσδόκητα συμπεράσματα με βάση και μόνο την... επιστήμη που επικαλούνται.

Δυστυχώς, δεν είμαι ο μόνος Ελληνας που τη μισή του οικογένεια, δυο γενιές πριν, την έσφαξαν στην προβλήτα της Σμύρνης ή στις πόλεις και τα βουνά του Πόντου. Αλλοι έχασαν όλη τους την οικογένεια, και γι’ αυτό σύμπας ο Ελληνισμός δεν «κατανοεί» εύκολα την ΑΡΝΗΣΗ της γενοκτονίας σε βάρος των προγόνων μας. Υπό αυτή την έννοια ομολογούμε ότι έχουμε μια... υποκειμενική προκατάληψη στο DNA μας και δεν μπορούμε να δούμε την Ιστορία ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ όπως ο κ. Φίλης. 


Ας το προσπαθήσουμε όμως... Αν είναι να βλέπουμε την υπόθεση επιστημονικά, ας τη βλέπουμε από την πλευρά και άλλων επιστημών. Αν όχι ως ιστορικοί, με βάση την επιστήμη της Στατιστικής, που τη σπουδάσαμε, προκύπτει το εξής απρόσμενο: Ο καλύτερος φίλος οιουδήποτε εχθρού της Ελλάδας, ιδίως των Τούρκων, είναι πάντα ένας Συριζαίος! Δυσάρεστη έκπληξη και για μας που εκ προοιμίου τους θεωρούμε όλους πατριώτες μέχρις αποδείξεως του εναντίου. Ελα, όμως, που η Στατιστική -από την επιστημονική πλευρά πάντα- αυτό βγάζει. Ούτε «μία φορά στο εκατομμύριο» διαχρονικά δεν έχουν επιχειρηματολογήσει οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των πάγιων ελληνικών θέσεων, αλλά υπέρ των πάγιων τουρκικών! Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ το λέει, όχι εμείς, όλα κι όλα!

Αρα, λοιπόν, το θέμα μας δεν είναι το αν η ΑΡΝΗΣΗ της γενοκτονίας όσο και του Ολοκαυτώματος είναι... ποινικό αδίκημα και αν θα διωχθούν οι «Φίληδες» με... τρία χρόνια φυλακή με αναστολή. Ούτε καν το ότι η συστηματική παραχάραξη των γεγονότων από τις «Ρεπούσηδες» και τους λοιπούς προοδευτικούς καθηγητές... παρεξηγείται ίσως ως στρατηγική επιλογή ενός τμήματος της Αριστεράς που οδηγεί σε νέες εθνικές παραχωρήσεις. Οσοι γνωρίζουν, π.χ., τι καθεστώς ασυδοσίας επικρατεί σήμερα στη Δυτική Θράκη -όπου οι πράκτορες της Αγκυρας ουσιαστικά διοικούν την περιοχή με τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ των ντόπιων Συριζαίων παραγόντων- και όσοι άκουσαν πολύ καλά τον Τσίπρα να λέει ότι δεν υπάρχουν σύνορα στις θάλασσες, καταλαβαίνουν τι... «παρεξήγηση» έχει πέσει. Αλλά ακόμα και αν δεν το καταλάβαιναν, υπάρχουν τα τουρκικά ΜΜΕ που πανηγυρίζουν για τις καθαρά επιστημονικές δηλώσεις Φίλη, τις οποίες και ερμηνεύουν ως... ένδειξη καλής θέλησης του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του ταξιδιού του στην Αγκυρα. Α, εδώ θα διαφωνήσουμε! Είναι πολύ γαϊδούρια οι Τούρκοι αν χρειάζονται και επιπλέον ένδειξη από αυτήν ειδικά την κυβέρνηση για να τους προσκαλέσουν με χορούς, όργανα και νταούλια. Επιστημονικά μιλώντας με βάση τη ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ξαναλέμε και όχι τις βιωματικές προκαταλήψεις μας, 40 χρόνια τώρα ο πολιτικός χώρος που εκφράζουν «Φίληδες», «Ρεπούσηδες» και οι εκάστοτε αρχηγοί του χτυπάει... αλύπητα τον Ελληνισμό όπου τον βρει: Στο Σκοπιανό; Ολοι τους αγκαλιά με ψευτο-Μακεδόνες! Στο Αιγαίο; Δεκαετίες λέγανε για... ειρηνική συνύπαρξη και συνεκμετάλλευση υπονοώντας «δώστε κάνα νησί και στους γείτονες». Στο Κυπριακό; Πρώτοι-πρώτοι υπέρ του «ναι» και βάλε, που απέτρεψε τελικά ο Τάσσος Παπαδόπουλος. Ακόμη και το 1821 τούς ενοχλεί! Οι άνθρωποι είναι τόσο παθολογικά «άρρωστοι» που τα ’βαλαν ακόμα και με την ταινία «300», ενώ επιφυλάσσονται για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Οχι για άλλον λόγο, αλλά για να μην εκνευριστεί ο Καμμένος, ο οποίος τα πήρε στο κρανίο με τον Φίλη και τους Πόντιους και τον έβαλε να κάνει δέκα δημόσιες κωλοτούμπες που θα του χάριζαν (του υπουργού) ακόμα και χρυσό μετάλλιο στην ενόργανη, βάσει πάντα του ειδικού σωματότυπού του.

Δυστυχώς, δεν είμαι ο μόνος Ελληνας που η μισή του οικογένεια σφαγιάστηκε δυο γενιές πριν στις προβλήτες της σε ΠΟΡΕΙΕΣ θανάτου στο εσωτερικό της Τουρκίας, σε σπηλιές στον Πόντο, και όπου αλλού τους πετύχαινε το τουρκικό σπαθί. Ειδικά η Σφαγή των Ποντίων κράτησε σχεδόν οχτώ χρόνια, κι αν αυτό δεν ήταν γενοκτονία, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι. Γι’ αυτό και ο μέσος Ελληνας που μετράει στο DNA του και στο παρελθόν του τέτοιες βαριές κληρονομιές, από την Πόλη ως την Αμμόχωστο, δεν μπορεί να δεχτεί ότι ανθρωπόμορφα πολιτικά τέρατα θα διαστρεβλώνουν για πάντα την Ιστορία μας. Είμαι λιγάκι προκατειλημμένος, τι να κάνουμε. Ας αφήσουμε, λοιπόν, την επιστήμη της Στατιστικής να μιλήσει: Οπου εχθρός της Ελλάδας κι ένας Συριζαίος συνήγορος!

Κάποιοι λένε ότι δεν χωρεί συζήτηση με τους «Φίληδες» και τους λοιπούς επαγγελματίες αριστερούς επιστήμονες για το πού αρχίζει η Ιστορία και πού τελειώνει η επιστήμη. Αλλά κυρίως δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα για Παιδεία. Τους κατηγορούν ότι όλα αυτά που αναμασούν είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ και ανατροφοδοτούμενα ψέματα για να συσκοτίσουν μια απλή στατιστική τρόμου. Το ότι τώρα έφτασαν να είναι ΑΡΝΗΤΕΣ της γενοκτονίας των Ποντίων, όπως και ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ της Σμύρνης, λένε, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει καθόλου. Μπα; Μπορεί να προκαλεί, να εξοργίζει, αλλά όχι να μας ξαφνιάζει. Ετσι, ε; Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι πολλά χρόνια τώρα εκπαιδεύονται στην παραχάραξη της ελληνικής ταυτότητας και μόλις βρέθηκαν στην εξουσία έβαλαν μπρος να υλοποιήσουν την ευλογούμενη, αν όχι καθοδηγούμενη από συγκεκριμένα κέντρα, υπηρεσία τους. Με κάθε τρόπο. Αντε, ρε συ... Λες;

Δυστυχώς, δεν είμαι ο μόνος Ελληνας που η μισή του οικογένεια ΣΦΑΧΤΗΚΕ στη Σμύρνη, στον Πόντο, στην Κύπρο, στη Θράκη και τη Μακεδονία. Γι’ αυτό δεν είμαι αντικειμενικός, το ομολογώ. Νόμιζα ότι δεν είναι δυνατόν ο στοιχειώδης σεβασμός στη μνήμη νεκρών, που πλέον έχει «νομιμοποιηθεί» βάσει διεθνών συνθηκών, να σύρεται στα παζάρια κάθε είδους δημαγωγίας. Αλλά αυτή είναι συναισθηματικού είδους προσέγγιση. Πιστεύω ότι οι κάθε «Φίληδες» δεν δικαιούνται να προσβάλλουν τις χαμένες πατρίδες μας, ιδίως αν καλομελετούν να ’χουμε κι άλλες. Λέμε ΑΝ. Αλλά αυτά είναι υποκειμενικά. Η επιστήμη μετράει! Και αυτή λέει ότι στατιστικά ο καλύτερος φίλος του Τούρκου είναι ο Συριζαίος. Παντού και πάντα. Σκεφτείτε ότι αναζητείται μία έστω εξαίρεση, έτσι για να επιβεβαιωθεί ο κανόνας, και δεν βρίσκεται η δόλια!

1 σχόλιο:

  1. κυριε Φιλη ευχαριστουμε για την ιδεα που μας δωσατε,θα σας σφαξουμε ολους μεσα στην βουλη,και μετα θα λεμε οτι το καναμε για εκσυχρονισμο...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή